Het crowdfunddiner op de Eemstuin - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf in Groningen. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we groente op natuurlijke wijze.
biologisch-dynamisch, eemstuin, biodynamisch, boerderij, Groningen, biologisch, landbouwbedrijf
15636
post-template-default,single,single-post,postid-15636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Het crowdfunddiner op de Eemstuin

Het crowdfunddiner op de Eemstuin

We hebben gekookt voor de mensen die ons hebben geholpen met de overname van de Eemstuin. Het was een ontzettend gezellige avond. Aan het einde was het wel wat koud. De dekentjes werden omgeslagen. Op het menu? Palmkoolrolletjes, brood met uit de oven gedroogde tomaatjes, een bietentaartje met natuurlijk verras-me-sla en als toetje groente-ijs van pompoen en biet met stoofpeertjes. Het voelt zo goed om zo vanuit de tuin te koken en ertussen te eten. Het smaakt naar meer!

dav

mde

Geen reactie's

Geef een reactie