Teamuitje op de Eemstuin - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamische boerderij. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we 60 soorten groenten op natuurlijke wijze.
boerderij, Eemstuin, Jouke, Liz, biodynamisch, biologisch-dynamisch, landbouw
17086
page-template-default,page,page-id-17086,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-16.7,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Teamuitje op de Eemstuin

Op het Noord-Groningse platteland, tussen de akkerbouwvelden en de strakke luchten ligt de Eemstuin. Ooit werd onze biologisch-dynamische tuin een ideologisch ruimteschip genoemd. Tijdens een teamuitje op de tuin zie, hoor, proef en voel je waarom. Aan het eind van deze ecologische en 100% verzorgde dag gaan jullie vol inspiratie over eten, landbouw en de aarde naar huis.

Elk seizoen passen we het programma van het teamuitje aan.

Zelf ook leuke ideeën?

In overleg kunnen we activiteiten toevoegen of aanpassen naar jullie wensen. Mail tuinders Liz en Jouke op dagje@eemstuin.nl voor de mogelijkheden.

Stap binnen in het Huis voor de Aarde

Op de Eemstuin wordt een sprookjesachtig gebouw vanuit de klei opgetrokken. Het Huis voor de Aarde is gebouwd van natuurlijke materialen als ruw hout, stro, leem, hennep, kalk, houtvezel en veel tweedehands kozijnen. In dit gebouw organiseren we activiteiten die de aarde ten goede komen.

Een plek vol inspiratie

Tijdens jouw teamdag is hier ruimte voor workshops, lezingen, yogasessies en ga zo maar door. Ideeën nodig voor de invulling van jullie ideale teamdag? Neem contact met ons op dan denken we mee.

Programma van het teamuitje

 

9:30 uurInloop met homemade lekkers, koffie en thee
10:00 uurDagopening en introductie biologisch-dynamisch bedrijf de Eemstuin
10:30 uurActieve en inspirerende rondleiding over de Eemstuin
12:00 uurUitgebreide lunch met seizoensproducten
13:00 uurVrije keuze:

1. Planetenloop (individuele keuze)

2. Kokerellen voor de borrel einde van de dag (individuele keuze)

3. Plantenindeling n.a.v. de vier elementen (groepsactiviteit)

15:00 uur – Wensboom
15:30 uur – Borrel in de boomgaard
16:30 uur – Afsluiting

Wat steun je als je deze teamdag boekt?

De Eemstuin wil zo veel mogelijk mensen inspireren om bewust met onze aarde om te gaan. Dankzij jouw teamdag op onze tuin bouwen wij deze natuurlijke broedplaats uit. Een voorbeeld daarvan is het afbouwen en inrichten van het Huis voor de Aarde.

Een ander voorbeeld is een nieuw stuk land dat we vanaf 2023 in beheer hebben. Fantastisch. Want zo kan de groene ecologische vlek zich uitspreiden. Door de teamdagen kunnen we onder andere bomen en struiken aankopen die meer monden voeden en de biodiversiteit waarborgen.

Praktische info & kosten

Groepsgrootte: 5 – 25 personen
Programma: van 9:30 tot 16:30
Dagen: maandag, woensdag of vrijdag
Begeleiding: tuinders en eigenaren Liz en Jouke
Investering: € 5.000,- voor volledig verzorgde teamdag
Locatie: Eemstuin, Paaptilsterweg 7 in Uithuizermeeden

Help de Eemstuin vooruit: boek vooruit!

Je kunt nu al een teamdag boeken voor 2024. Vanaf maart 2024 kunnen teamdagen plaatsvinden in de tuin en het Huis voor de Aarde. Een teamdag kan in overleg geboekt worden op een maandag, woensdag of vrijdag. Elk seizoen passen we het programma aan.

Barst je zelf van de ideeën?

In overleg kunnen we het programma naar jullie wensen aanpassen. Stuur een mailtje met jouw vragen en wensen naar Liz en Jouke op dagje@eemstuin.nl.