Huur het Huis - Eemstuin
De Eemstuin bezorgt door het noorden van Groningen verse en gevarieerde groentepakketten. Dat doen we iedere week! Je leest er hier meer over.
Groentepakket, Eemstuin, Biologisch-dynamisch, biologisch dynamisch, landbouw
98115
page-template-default,page,page-id-98115,tribe-no-js,page-template-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-16.7,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Huur het Huis

Huur het Huis voor de Aarde

en beleef een bijzondere dag op de Eemstuin!
IMG-20240217-WA0019-uitgeknipt-klein

Waar staat het Huis voor de Aarde?

Op het terrein van de Eemstuin staat sinds kort het Huis voor de Aarde. Het huis is gebouwd van natuurlijke materialen zoals: ruw hout, stro, leem, hennep, kalk, houtvezel en veel tweedehands kozijnen. In dit sprookjesachtige gebouw worden activiteiten georganiseerd die de aarde ten goede komen.

Huur het Huis

Het Huis voor de Aarde huren kun je voor een dag of dagdeel huren. Misschien zoek je een vergaderlocatie voor het team, wil je een familiedag organiseren, of een yoga dag met vrienden? Je kunt ook het hele gebouw afhuren, inclusief keuken.

Of misschien wil je dat wij de dag organisatie helemaal op ons nemen, ook dat kan.

 

Wij hebben allerlei mogelijkheden om jouw dag in het Huis vorm te geven, kijk hieronder voor de prijzen [worden nog ingevuld] en contact ons voor meer of andere mogelijkheden:

 

  • huur ruimte per dagdeel
  • huur ruimte per hele dag
  • huur ruimte per avond
  • huur keuken
  • koffie / thee p.p.
  • biologische eenvoudige lunch p.p.
  • biologische luxe lunch p.p.
  • rondleiding p.p.
  • activiteiten naar keuze / in overleg: nota

Wat steun je als je een dag in het Huis voor de Aarde boekt?

Mede door het boeke van uw dag kunnen wij het Huis voor de Aarde afbouwen en verder vormgeven. Zo kan deze plek meer mensen inspireren om bewust met onze aarde om te gaan.

 

Vanaf 2023 heeft de Eemstuin een nieuw stuk land in beheer. Dit is fantastisch, want zo kan de groene ecologische vlek zich uitspreiden. De huur van uw dag geeft ons de mogelijkheid om ander ondere bomen en struiken aan te kopen en zo meer monden te voeden en meer biodiversiteit te waarborgen.

 

Kortom, u helpt mee aan het verspreiden van bewustwording omtrent onze prachtige planeet!

Praktische info

Groepsgrootte: 5 – 25 personen

Keuze uit: Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag

Eemstuin over ons

Contact persoon

Tuinders en eigenaren Liz & Jouke

Contact: dagje@eemstuin.nl