Groentepakket - Eemstuin
Verse en gevarieerde groentepakketten van de Eemstuin. Wekelijks bezorgd door het noorden van Groningen. 100% biologisch-dynamisch!
Groentepakket, Eemstuin, Biologisch-dynamisch, biologisch dynamisch, landbouw
15931
page-template-default,page,page-id-15931,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-16.7,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Groentepakket

Het hele jaar door bezorgen wij iedere woensdag door het Hogeland en in de stad Groningen verse groentepakketten. Grote familie, goede trek of gewoon een beetje groentegek? Combineren van pakketten kan natuurlijk ook. We bieden 4 verschillende groentepakketten aan.

De route

Roodeschool – Uithuizermeeden – Uithuizen – Usquert – Warffum – Rasquert – Winsum – Den Andel – Pieterburen – Hornhuizen – Leens – Eenrum – Ezinge – Garnwerd – Groningen (stad)

Elke week

Iedere woensdag bezorgen we bij een afhaalpunt in jouw buurt!

Altijd van het seizoen

Jij eet wat wij oogsten. Zo eet je het hele jaar door met de seizoenen mee!

1.

Blaadjespakket

 

Verse blaadjes en allerlei seizoenskruiden

 

Voorbeeldpakket

300 gram spinazie
1 krop sla
1 paksoi
4 verschillende kruiden
100 gram peultjes

 € 149.50 / kwartaal

 

AANVRAGEN

2.

Knollenpakket

 

Aardappels, uien, penen en seizoensknolletjes

 

Voorbeeldpakket

1 kilo aardappelen
1 kilo uien
600 gram
penen
bosje biet

 € 130,- / kwartaal

 

AANVRAGEN

3.

Gemengd pakket

 

Van al het goede een beetje (vers & knol)

Voorbeeldpakket

1 bos raapsteel
1 krop sla
250 gram rabarber
1 kilo penen
600 gram zoete bataat

 € 149,50 / kwartaal

 

AANVRAGEN

Zo werkt het.

Abonnement, prijzen en betaling

Abonnement

Een abonnement duurt een kwartaal (van januari t/m maart, april t/m juni, juli t/m september en oktober t/m december. Je betaalt drie maanden vooruit. Je bent daarmee het hele kwartaal verzekert heerlijke en (di)verse groente van de Eemstuin. Weekje proeven? Geen probleem! Een proefweek kost € 11,50. Je vraagt ‘m aan via dit formulier.

(Vermeld graag even bij je aanvaag je naam, welk pakket je wilt en waar je woont)

 

Prijzen

1. Het Blaadjespakket: € 149.50 / kwartaal
2. Het Knollenpakket: € 130,- / kwartaal
3. Het Aparte pakket: per januari 2023 zijn we gestopt met het aparte pakket
4. Het Gemengde pakket: € 149,50 / kwartaal

 

Betaling

Na aanvraagbevestiging krijg je een rekening van het (resterende) kwartaalbedrag. Maak dit over naar rekeningnummer: NL51 RABO 0326 7971 81 t.n.v. de Eemstuin.

Afhaalpunt bij jou in de buurt

Elke woensdag tussen 9:00 – 13:00 uur zetten wij de pakketten klaar bij het afhaalpunt bij jou in de buurt. Het pakket dient binnen 24 uur na het neerzetten afgehaald te worden. Lukt het een keertje niet om het pakket op tijd op te halen? Neem dan graag even contact op met ons.

Let op: neem bij het afhalen het goede pakket mee. Bij twijfel graag even contact met ons opnemen.

En verder...

INSTAPPEN

Je kunt elk moment instappen voor een pakket. Leuk, welkom!

Infomeer even naar de mogelijkheden en resterende kosten

 

ABONNEENUMMER

Bij aanmelden krijg je van ons een abonneenummer. Jouw abonneenummer bestaat uit je postcode + huisnummer. bijv. 9982 XP 7. Zou je bij correspondentie altijd het abonneenummer willen vermelden?

 

BETALING

Je betaalt per kwartaal. Dit betaal je vooraf op rekeningnummer: NL51 RABO 0326 7971 81 t.n.v. de Eemstuin. Wij sturen aan ’t einde van elk kwartaal een rekening voor het nieuwe kwartaal. Laat dus graag optijd weten of je wilt stoppen of veranderen.

 

EEMSTUIN-SHOPPER

De Pakketten worden geleverd in mooie Eemstuin-shoppers. Hiervoor rekenen we bij aanvang eenmalig borg van € 15,-. Er komen 3 tassen in omloop: 1 bij ons om te vullen. 1 bij het afhaalpunt om door jou af te halen of door ons weer op te halen. En 1 bij jou thuis om leeg te eten. Zo kun je de tas gewoon mee naar huis nemen en de week erna de lege tas  weer omruilen voor een volle. Enzovoorts! Vergeet de tas dus niet?

 

AFWEZIGHEID/VAKANTIE

Ga je met vakantie? Vraag een vriend(in) of buur of hij/zij jouw pakket die tijd wil overnemen. Wij plannen ons werk, planten en oogst ver vooruit en vanuit het princiepe dat wij elkaar als commutie supporten vragen wij jou als abbonnee je toewijding om zelf vervanging te zoeken. Mocht dit nou niet lukken, laat het dan even weten, dan maken we het pakket niet en gaat er niets ‘verloren’. We kunnen dan de kosten niet meer verrekenen want die hebben wij dan al gemaakt.

Ben je langere tijd afwezig, op reis, voor werk vaak weg of heb je ‘zomers je eigen moestuin? Geef het dan graag optijd aan en dan kun je je tas voor een kwartaal stoppen.

 

Let op: we zitten bijna aan onze max dus het zou kunnen dat je dan even moet wachten.

 

BEËINDIGEN

Als je je pakket wil opzeggen, dien je dat minimaal twee weken van tevoren aan ons te melden.

 

VRAGEN EN OPMERKINGEN

Vragen of opmerkingen over je abonnement horen wij graag! Geef je opmerkingen alsjeblieft niet via de afhaalpunten door, maar direct aan ons.

 

KERST EN OUD & NIEUW

Tussen Kerst en oud & nieuw is de Eemstuin gesloten en leveren wij geen pakketten. In de week daarvóór leveren wij een feestelijk en dubbel gevuld pakket.

 

NIET LEVEREN

Mochten wij een keer niet kunnen leveren, dan laten we dit zo tijdig als mogelijk weten via een e-mail.

Word afhaalpunt!

Ben je enthousiast en zou je graag afhaalpunt willen zijn? Leuk! Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Goed om je dan af te vragen of je een koel plekje hebt waar andere mensen dan jijzelf ook goed bij kunnen? En vind je het geen probleem als er iedere week op woensdag of donderdag mensen langskomen om hun pakket op te halen? Leuke bijkomstigheid is dat je 10% korting ontvangt op je eigen pakket.