Donaties - Eemstuin
Dit zijn wij, Liz en Jouke. Sinds 26 februari 2018 de nieuwe tuinders van de Eemstuin in Uithuizermeeden. De Eemstuin is al ruim 23 jaar biologisch, waarvan 17 jaar biologisch-dynamisch.
tuinders, Eemstuin, Jouke, Liz, biodynamisch, biologisch-dynamisch, landbouw
98031
page-template-default,page,page-id-98031,tribe-no-js,page-template-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-16.7,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Donaties

Op de Eemstuin gebeurt altijd veel.

We runnen natuurlijk onze tuinderij, met koude kas en volle gronds teelt. We hebben een voedselbos, zowel buiten als in de kas.

Ook staat het Huis voor de Aarde op ons terrein, dit prachtige Aarde huis is vanaf 1 juni 2024 open voor verhuur. Maar ook worden er maandelijks bijzondere evenementen georganiseerd in het Huis, bijvoorbeeld films, workshops, cursussen, dans avonden, optredens en nog veel meer.

Sinds augustus 2023 hebben wij 1,7 hectare aangrenzend aan ons perceel erbij, om helemaal opnieuw in te delen. Dit stuk land is gekocht door stichting Mensen voor de Aarde. Ons plan is om van dit stuk land een prachtig, ruig voedselbos te maken met een optimale natuurbeleving.

Op deze website kan je verder lezen wie wij zijn en wat we allemaal doen.

Wil jij ons helpen?

Om dit allemaal mogelijk te maken zijn wij enorm blij met donaties. Hiermee help je mee dit postzegeltje op t Hogeland uit te bouwen tot een oase, een paradijs op aarde!

Wil je een klein of groot bedrag doneren aan ons, klik dan hier.
(Als je de eerste keer geen donatieformulier ziet, klik dan nog een keer)