Word voor 1 jaar onze Vriend voor € 10,- per maand! - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamische boerderij. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we 60 soorten groenten op natuurlijke wijze.
boerderij, Eemstuin, Jouke, Liz, biodynamisch, biologisch-dynamisch, landbouw
17014
page-template-default,page,page-id-17014,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-16.7,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Word voor 1 jaar onze Vriend voor € 10,- per maand!

Onze droom komt uit! Op de Eemstuin bouwen we het Huis voor de Aarde. Een sprookjesachtig gebouw gemaakt van natuurlijke materialen. Maar doordat het gebouw groter – en daardoor – duurder uitvalt, zoeken wij 350 Vrienden die ons 1 jaar lang met € 10,- per maand willen steunen. Met jouw steun kunnen wij de bouw stap voor stap afmaken. Zodat jij straks bij ons danst, workshops volgt, yogaat en andere mooie hartsbewustzijn-activiteiten beleeft. Op een plek in het Hoge Noorden waar je tussen de groente, fruit, kruiden en schapen geniet van de rust en de aarde.

Hoe werkt Vriend worden?

Met 1 jaar Vriendschap help je ons enorm. Na 12 maanden stopt de maandelijkse betaling van € 10,- per maand automatisch. Ons doel is om eind december 2023 350 Vrienden te verbinden aan de Eemstuin, zodat we het Huis voor de Aarde helemaal af en gebruiksklaar krijgen.

Cadeautje voor jou, Vriend

Als Vriend van de Eemstuin nodigen wij jou in 2024 uit voor een meekijk- en meewerkdag. Zodat jij voelt, ruikt en proeft hoe het bij ons is. Van alle activiteiten houden we je op de hoogte via de speciale Vrienden-nieuwsbrief.

Eemstuin groenten

Wist je dat de bouwmaterialen die we gebruiken voor het Huis voor de Aarde helemaal natuurlijk en tweedehands zijn? Denk aan grote acaciaboomstammen, populierenhout, gebruikte kozijnen uit heel Nederland en stroleem.

1. We kregen 300 strobalen van bioboeren uit de buurt.

2. We maakten een geraamte van acaciaboomstammen.

3. Met stro, leem en kalk dichtten we de ruimtes.

4. En toen leek het ineens al heel wat.

5. Wat rest is de afwerking van de buitenkant en de inrichting van de binnenkant. Help je mee het Huis voor de Aarde af te bouwen?