Op de Vismarkt - Eemstuin
Iedere vrijdag staat de Eemstuin op de Vismarkt in Groningen. Biologisch-dynamische groente uit Noord-Nederland én van het seizoen.
Eemstuin, Vismarkt, Groningen, markt, kraam, biologisch-dynamisch, groente
16009
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16009,tribe-no-js,page-template-bridge-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-16.7,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Op de Vismarkt

Elke vrijdag staan we op de Vismarkt in Groningen. De hele week werken we naar dit moment toe. We oogsten, plukken en verzamelen. Ook bij bioboeren uit de buurt rijden we langs, zodat we nog meer variatie uit Noord-Nederland én van het seizoen op de kraam kunnen leggen.

Openingstijden Vismarkt Groningen

Elke vrijdag

09:00 – 17:00 uur

De kraam van de Eemstuin staat ter hoogte van de Kruidvat.

Voor dag en dauw

Met bordjes, bloemen en zes medewerkers maken we een feestje van de kraam. Om 9:00 uur gaat de markt officieel open. De hele dag door vullen we het aanbod aan. Maar voor speciale producten als perziken en de eerste boontjes van eigen boom moet je er vroeg bij zijn: die zijn populair. Als er tijd is, maken we graag een praatje en vertellen we het verhaal van onze groente en de Eemstuin. Leuk als je langskomt!

Open tuin

Wil je weten waar deze verrukkelijke groentes vandaan komen? Elke eerste zaterdag van de maanden mei t/m oktober houden we open tuin. Met kopjes thee en taart in het voedselbos en een (luister)wandeling over de tuin.

Eemstuin Logo