We Made It!!!!! - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf in Groningen. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we groente op natuurlijke wijze.
biologisch-dynamisch, eemstuin, biodynamisch, boerderij, Groningen, biologisch, landbouwbedrijf
15900
post-template-default,single,single-post,postid-15900,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

We Made It!!!!!

We Made It!!!!!

Graag melden wij u het heugelijke nieuws dat we er zijn! We hebben maar liefst 100.000 euro bij elkaar gekregen om het land van de Eemstuin te financieren!! We willen jullie allen zo ongelofelijk bedanken voor alle steun en financiƫle bijdrages! Om dit te vieren hadden we natuurlijk taart mee afgelopen vrijdag op de markt! 100 stukjes om precies te zijn.. Dat leek ons wel lekker symbolisch.

 

Geen reactie's

Geef een reactie