Markt - Eemstuin
Iedere vrijdag staan we op de markt in Groningen. Daarvoor zijn we vaak de hele donderdag aan het oogsten. Kom je langs?
Eemstuin, markt, Groningen, vismarkt, kraam, biologisch dynamisch
16009
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16009,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Markt

Iedere vrijdag staan we op de Vismarkt in Groningen. Met heel veel liefde toveren we onze kraam om tot een acht meter lang groenteparadijs. Daarvoor zijn we vaak de hele donderdag aan het oogsten.

Openingstijden markt

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Locatie

Vismarkt
Groningen

De kraam staat ter hoogte van de Kruidvat.

Open tuin

Wil je weten waar deze verrukkelijke groentes vandaan komen? Elke eerste zaterdag van de maanden mei t/m oktober houden we open tuin. Met kopjes thee en taart in het voedselbos en een (luister)wandeling over de tuin. Kom je ook?

Is de tijd rijp?

Dan verkopen we naast groente ook fruit en noten uit ons voedselbosje. Wij – Jouke en Liz – staan zelf achter de kraam om je het verhaal van de tuin en de biologisch-dynamische landbouw te vertellen. We zien je graag!

Eemstuin Logo