Kok’s: Amber en Liz
Thema: Midzomer met een klein Sint Jans ritueel
Sint Jan, midzomer.. we zijn buiten, we genieten van de weelderige natuur. Alles bloeit en groeit. De natuur is aan de toppen van haar kunnen. Wij mensen genieten van het licht en de zon en er lijkt geen einde te komen aan de dagen. Maar tevens is dit het kantelpunt: vanaf nu neemt het licht weer langzaam af en keert de mens weer naar binnen….
Zie dit terug op je bord en in de ervaring van deze eet avond!
Praktische informatie
17:00 inloop met drankje en klein voorproefje
17:30 rondleiding door Liz en Jouke
18:00 aan tafel
21:00 einde
Kom je biodyneren?
Geef je op via: dagje@eemstuin.nl
Kosten: 45 euro inclusief sappen en kruidenwaters, exclusief andere dranken
De Biodynamisch-Vereniging organiseert biodyneren op de Eemstuin om de oogst samen te vieren. De kok zet met biodynamische inzichten het werk van de boer voort in de keuken. Dat geeft verrassende gerechten vol levenskracht, voedend voor lichaam, ziel en geest. Vooraf aan de maaltijd krijgen de gasten een rondleiding over het bedrijf. Het belang van de samenhang tussen de vele processen op het land wordt zichtbaar. Daarna gaan gasten, boer en kok samen aan tafel en is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Wees welkom en voel je deel van een geheel.