Kok: Kendall’s catering
Thema: Zomerse smaak expeditie
Mijn roots liggen in Australië, Een geweldig land als het gaat om ingrediënten en multiculturele invloeden. Deze heb ik dan ook meegenomen naar het Hogeland van Groningen en zijn nog steeds een inspiratie. Ik hou van experimenteren in bekende en traditionele smaken en combineer deze vaak met een seizoens- of (lokale)smaaktwist.
Praktische informatie
17:00 inloop met drankje en klein voorproefje
17:30 rondleiding door Liz en Jouke
18:00 aan tafel
21:00 einde
Kom je biodyneren?
Geef je op via: dagje@eemstuin.nl
Kosten: 45 euro inclusief sappen en kruidenwaters, exclusief andere dranken
De Biodynamisch-Vereniging organiseert biodyneren op de Eemstuin om de oogst samen te vieren. De kok zet met biodynamische inzichten het werk van de boer voort in de keuken. Dat geeft verrassende gerechten vol levenskracht, voedend voor lichaam, ziel en geest. Vooraf aan de maaltijd krijgen de gasten een rondleiding over het bedrijf. Het belang van de samenhang tussen de vele processen op het land wordt zichtbaar. Daarna gaan gasten, boer en kok samen aan tafel en is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Wees welkom en voel je deel van een geheel.