Winkel - Eemstuin
Wij hebben een winkel in Uithuizermeeden. De ruimte is oh, zo knus aan de zijkant van de boerderij. Bekijk de openingstijden.
Eemstuin, winkel, biologisch dynamisch, Uithuizermeeden
15980
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15980,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Winkel

Lieve klant,

Door de toenemende drukte op de markt en het succes van de groentepakketten, lukt het ons niet om de winkel de aandacht te geven die het verdient. Het spijt ons mede te delen dat de winkel voorlopig dicht blijft.

Open Eemstuin

Mei tot en met oktober

Elke eerste zaterdag van de maand

09:00 – 16:00 uur

Elke eerste zaterdag van de maand mei t/m oktober is het open Eemstuin. Op deze dagen is de winkel wel open en ben je meer dan welkom voor koffie, taart en een rondje over de tuin.

Groentepakket en de markt

Je kunt je wel aanmelden voor een of meer van onze groentepakketten. Of kom langs op de Vismarkt in Groningen. Daar staan we iedere vrijdag met onze oogst uitgestald in een afgeladen kraam.

Eemstuin Logo