De Biodynamisch-Vereniging organiseert biodyneren op de Eemstuin om de oogst samen te vieren. De kok zet met biodynamische inzichten het werk van de boer voort in de keuken. Dat geeft verrassende gerechten vol levenskracht, voedend voor lichaam, ziel en geest. Vooraf aan de maaltijd krijgen de gasten een rondleiding over het bedrijf. Het belang van de samenhang tussen de vele processen op het land wordt zichtbaar. Daarna gaan gasten, boer en kok samen aan tafel en is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Wees welkom en voel je deel van een geheel.
Kok’s: Janet Frieling en Saskia Nieboer
Thema: 3 gangen wildpluk diner
Ons team bestaat uit Janet Frieling en Saskia Nieboer.
Janet is een echt wildpluk en “wadden pluk “specialiste. Haar kennis en creativiteit is enorm. Ze runt haar biologische catering bedrijf : Gekruid en Geroerd.
Samen staan ze voor creativiteit, speelsheid in de gerechten. Veel verse kruiden, wildpluk elementen en mooie verrassende combinaties. Alle gerechten even liefdevol versiert en bereid.
Kom naar dit vegetarische herfst diner met verrassende en uitgesproken smaken en combinaties. Te denken valt aan paddenstoelen en bessen. Zij verwerken seizoens groentes samen met wildpluk en zilte en zoute versnaperingen tot een mooi en spannend geheel.
Praktische informatie
17:00 inloop met drankje en klein voorproefje
17:30 rondleiding door Liz en Jouke
18:00 aan tafel
21:00 einde
Kom je biodyneren?
Bestel je tickets via Hipsy – biodyneren met Janet Frieling en Saskia Nieboer
Tickets kost € 45,-, dit is inclusief sappen en kruidenwaters, exclusief andere dranken.