De Biodynamisch-Vereniging organiseert biodyneren op de Eemstuin om de oogst samen te vieren. De kok zet met biodynamische inzichten het werk van de boer voort in de keuken. Dat geeft verrassende gerechten vol levenskracht, voedend voor lichaam, ziel en geest. Vooraf aan de maaltijd krijgen de gasten een rondleiding over het bedrijf. Het belang van de samenhang tussen de vele processen op het land wordt zichtbaar. Daarna gaan gasten, boer en kok samen aan tafel en is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Wees welkom en voel je deel van een geheel.
Kok: Claudia Nayana
Thema: Automne, drie gangen diner met de spices van de herfst
Praktische informatie
17:00 inloop met drankje en klein voorproefje
17:30 rondleiding door Liz en Jouke
18:00 aan tafel
21:00 einde
Kom je biodyneren?
Bestel je tickets via Hipsy – biodyneren met Claudia Nayana
Tickets kost € 45,-, dit is inclusief sappen en kruidenwaters, exclusief andere dranken.