6 januari - Lunch & Veiling - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf in Groningen. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we groente op natuurlijke wijze.
biologisch-dynamisch, eemstuin, biodynamisch, boerderij, Groningen, biologisch, landbouwbedrijf
15862
post-template-default,single,single-post,postid-15862,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

6 januari – Lunch & Veiling

6 januari – Lunch & Veiling

3 koningen Lunch & Crowdfundveiling

Op 6 januari aanstaande hebben wij een leuk nieuwjaar event, we organiseren een lunch in de kas. Het is ook een mogelijkheid om ons te spreken, groente te kopen, de Eemstuin te zien, of gewoon lekker te eten met fijne mensen. Het geld van de lunch gaat naar de crowdfunding, en daar gaan we het land van de Eemstuin mee financieren. U helpt ons dus ook enorm mee als u gezellig mee eet!

De lunch, wordt verzorgd door de chef van Restaurant Hammingh, Hessel. Het menu maken we binnenkort bekend, hou onze website in de gaten! Er is voor ieder wat wils. Inloop is tussen 12 en 3. We hebben de houtkachel aan in de kas, en het eten zal steeds aangevuld worden. Het kost 20 euro per persoon om te genieten van ál dit lekkers. Opgeven van te voren is handig, maar niet verplicht.

Om 3 uur gaan wij een kleine veiling houden, waar we een aantal biologisch of duurzaam verantwoorde producten gaan verveilen. Ook hier kunt u aan meedoen, wie weet zit er iets voor u bij. Voorbeelden van dingen die we verveilen: bon voor een uitgebreide massage van een professional, groentebox deluxe, etentje voor 2 bij een restaurant.

De dag zal een beetje in het teken staan van 3 koningen. De drie koningen worden de wijzen, of magiërs uit het Oosten genoemd, die een ster volgden tot Betlehem. Met het feest van Drie Koningen is aan de meest intensieve tijd van feesten in de jaarkring een einde gekomen. We maken ons evenals de natuur op voor een nieuwe ordening. De invulling ervan is aan onszelf voorbehouden. Er zal deze dag ook iets te zien/te doen zijn met betrekking op 3 koningen. 

We hopen dat je erbij bent! Welkom!

edf

Geen reactie's

Geef een reactie