Dit was de open dag! - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf in Groningen. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we groente op natuurlijke wijze.
biologisch-dynamisch, eemstuin, biodynamisch, boerderij, Groningen, biologisch, landbouwbedrijf
15653
post-template-default,single,single-post,postid-15653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Dit was de open dag!

Dit was de open dag!

De tweede open dag was wederom een succes met rond de 150 mensen! De weergoden deden ook mee, want er was een zacht herfstzonnetje. De sfeer was enorm fijn en veel mensen toonden interesse in dit prachtige bedrijf en in de voortzetting ervan. Ook veel mensen kochten groente, we stonden immers vrijdag niet op de markt! Na de open dag hebben we met team Eemstuin heerlijk Indonesisch zitten eten. Een biologischdiner gemaakt door Andreo. Dankbaar!

Eemstuin welkom Eemstuin groenten Eemstuin welkom Eemstuin Eemstuin Eemstuin Eemstuin Eemstuin Eemstuin Eemstuin Bovenaf

 

Geen reactie's

Geef een reactie