Een verslag van de open dag! - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf in Groningen. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we groente op natuurlijke wijze.
biologisch-dynamisch, eemstuin, biodynamisch, boerderij, Groningen, biologisch, landbouwbedrijf
15669
post-template-default,single,single-post,postid-15669,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Een verslag van de open dag!

Een verslag van de open dag!

Afgelopen zaterdag hadden we onze eerste najaarsopendag. Team Eemstuin stond klaar om mensen te voorzien van tosti-heftige-blaadjes, hete pompoensoep, cappuccino’s en taart. Ook hadden we een kampvuur, werden er rondleidingen gegeven door Jouke en Liz en er was veel zelf te oogsten. Ook niet onbelangrijk: er was een caravan speciaal ingericht voor de crowdfunding en er zijn alweer een aantal mensen die zich hebben ingeschreven voor onze crowdfundactie! Fijn fijn fijn! 3 november hebben we nog een open dag, kom je ook genieten van deze prachtige plek?

Eemstuin Eemstuin Eemstuin Eemstuin

Geen reactie's

Geef een reactie