Paprikadag op de Eemstuin - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf in Groningen. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we groenten op natuurlijke wijze.
biologisch-dynamisch, eemstuin, biodynamisch, boerderij, groningen, biologisch, landbouwbedrijf, Groningen
15628
post-template-default,single,single-post,postid-15628,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Paprikadag op de Eemstuin

Paprikadag op de Eemstuin

Paprika dag op de eemstuin. 15 oktober hadden wij een paprikadag op de Eemstuin. De hele dag stond in het teken van de paprika. We hebben de paprika’s eerst geplukt. Daarna werd het zaad eruitgehaald voor biologisch zadenbedrijf De Bolster, we hebben de stukjes verwerkt in de keuken tot chutney. Nu staan ze te fermenteren met ui en pepers. Dat proef je vrijdag op de kraam.

Geen reactie's

Geef een reactie